100% Labrador Retriever

  Hem 

     Om laget....          Birgitta      Lena      Anja    Ulf  

Tävlingskalender    Resultat   Galleri    Länkar  Blogg   Samarbetspartners   Senaste nytt!!

         Besök vår gästbok!! 

 

 

                                      

 

Aptus marknadsförs av Orion Pharma Animal Health

Ett ledande veterinärmedicinskt företag i de nordiska länderna.

 

Orion Corporation är en finsk läkemedelskoncern som utvecklar, tillverkar och säljer läkemedel för människor och djur, läkemedelssubstanser och diagnostiska hjälpmedel för en global marknad. Orion har i mer än 90 år skapat hälsa och välbefinnande för många, både människor och djur.

Förutom ett stort antal läkemedel marknadsför Orion Pharma Animal Health en serie handelsvaror som går under samlingsnamnet Aptus. Dessa produkter finns att köpa på apotek och veterinärkliniker.
De första Aptusprodukterna utvecklades av Orion Pharma i Finland för mer än 10 år sedan, och har med framgång sålts på Apotek samt på veterinärkliniker. Under 2008 lanserades de första Aptusprodukterna I Sverige, Norge och Danmark. Produktserien består av fyra olika områden som är färgkodade för att du som kund ska ha lättare att hitta rätt produkt i det breda sortimentet.

 

Grön serie – allmän hälsa
Orange serie – mag och tarm produkter
Lila serie – hud, päls samt öron produkter
Blå serie – munhygien
 
Dessa produkter värnar om ditt husdjurs välbefinnande och hjälper till att åtgärda enkla samt de vanligaste hälsoproblemen. Aptusserien består av produkter som har en positiv inverkan på den allmänna hälsan, matsmältning, hud, päls och munhygien.
 
Ett sjukt djur skall tas till veterinären, men med hjälp av Aptusprodukterna kan du tillgodose behovet av friskvård och välbefinnande. Fråga efter Aptusprodukter hos din veterinär eller på apoteket.

Orion Pharma Animal Health är en ledande aktör inom veterinärmedicin i de nordiska länderna. Produktportföljen innehåller läkemedel till såväl sällskapsdjur som produktionsdjur. Förutom egna läkemedel marknadsför vi ett stort antal produkter från flera internationella partners såsom Pfizer, Abbott, Janssen och Dechra.
 
Det är framförallt de egna produkterna Domosedan®, Dexdomitor ®, Domitor® och Antisedan® som är basen för Orion Pharma Animal Health. Dessa produkter är välrenommerade i hela världen inom terapiområdet anestesi och smärtlindring. Pfizer, ett av världens största företag inom veterinärmedicin, samarbetar med Orion och marknadsför dessa läkemedel utanför Norden.
 
Orion utnyttjar den egna forskningen för läkemedel till människor för att om möjligt utveckla nya djurläkemedel. Detta är ett sätt att hitta nya unika läkemedel till djur.
 
Affärsområde Animal Health står för ca 10 procent av Orion’s verksamhet. Tillväxten kommer dels från de egna produkterna men också genom ökat samarbete med partners samt genom nyetablering i flera Östeuropeiska länder.
 
I Sverige har Orion Pharma Animal Health funnits sedan 1995. Vårt kontor ligger i Sollentuna och vi är för närvarande 12 medarbetare.

 

 

 

 

 

Lagmedlemmar »

                        

Lena Mattsson & Aqui     

LP1 LP2 SEAg(hopp)Ch SEAgCh FI ACH Ada

Östersunds BHK

lena@svartasnabbas.se

 

 

Birgitta Bergström & Hugo

SEAg(hopp)Ch SEAgCh Minnows Sea Storm

Älvkarleby Hundsport LKK

birgitta@svartasnabbas.se

 

 

 

Anja Jurestam & Linus

Bobby

Knivsta BHK

anja@svartasnabbas.se

 

 

Ulf Jönsson & Izi

LP1 SEAg(hopp)Ch SEAgCh FIN AgCh           Karriärs Heaven and Earth

Östersunds BHK

ulf@svartasnabbas.se

 

 

Officiell lagmaskot

                      

       LP1 Luna  

  luna@svartasnabbas.se   

 
  

 

 

Våra samarbetspartners är:

   

                           

svartasnabbas.se © 2012 • All rights reserved.

svartasnabbas.se © 2011 • All rights reserved.